Puhdas company 3 vinkkiä pyykkietikan käyttöön

3 tapaa käyttää pyykkietikkaa

Puhdas Company ja HEMPEA ympäristön asialla 

Blogipostaus on tehty yhteistyössä Puhdas Company:n kanssa. Blogipostauksen vierailevana kirjoittajana ovat Puhdas Companyn Sofia ja Annina. He jakavat nyt parhaat vinkkinsä pyykkietikan käyttöön.

Arvot yhdistävät 

Puhdas Company ja HEMPEA jakavat useita tärkeitä arvoja ekologisuudesta, esteettisyydestä ja hyväntekemisestä. Molempien yritysten tuotteet ovat luonnollisia, biohajoavia ja osittain tai kokonaan Suomessa valmistettuja.

Yrityksemme ovat kuin saman tarinan kaksi eri haaraa, jossa molempia yhdistää rakkaus luontoa kohtaan ja halu tarjota parempia vaihtoehtoja kuluttajille.

Korkealaatuiset HEMPEA hampputekstiilit kestävät oikein hoidettuna vuosia ja vuosia käytössä. Puhdas Company tarjoaa mm. tuotteita luonnonkuitujen pesuun ja ylläpitoon, jolloin tekstiilien käyttöikä pidentyy entisestään. 

Puhdas company Metsä pyykkietikka ja HEMPEa Pielpa hamppuvohvelipyyhe

Pyykkietikka tekee hyvää hampputekstiileille 

Pyykkietikka on erinomainen hampputekstiilien hoitoaine, sillä se on biohajoavaa eikä siten kuormita ympäristöä. Ohessa muutamia käyttövinkkejä.

Pyykkietikka huuhteluaineena

Käytä pyykkietikkaa hampputekstiilien huuhteluaineena ja saat pehmeitä, pidempään puhtaana pysyviä ja pitkäikäisempiä tekstiilejä. Myös pesukone kiittää, sillä pyykkietikka pitää koneen puhtaana.

Pyykkietikka raikastaa lakanat

Joskus pitkään kaapissa olleet liinavaatteet ja pyyhkeet ovat tunkkaisia. Saat raikastettua ne laimennetun pyykkietikan avulla (1 osa pyykkietikkaa ja 9 osaa vettä).

Suihkuta liuosta suihkepullosta suoraan tekstiileihin ja anna kuivua ilmavassa paikassa. Samaa liuosta voit käyttää myös silitysvetenä raikastamaan pyykkiä.

Tunkkaisten tekstiilien syväpuhdistus

Jos raikastaminen ei riitä epämiellyttävän hajun poistamiseen, voit liuottaa hampputekstiiliä pyykkietikka-vesiseoksessa (1 dl pyykkietikkaa 3-5 litraan vettä) noin puoli tuntia ja pesemällä tekstiili sen jälkeen normaalisti.

HEMPEA Pielpa pyyhe pehmenee Puhdas company Metsä pyykkietikalla

Puhdas Company tekee hyvää luonnolle 

Puhdas Company syntyi kolmen naisen halusta luoda ihmisen ja ympäristön kannalta parempia vaihtoehtoja tavallisimmille kodin puhdistustuotteille.

Tuotteissamme yhdistyy kotimainen design, luonto ja hyvän tekeminen. Inspiraation tuotteisiimme saamme ainutlaatuisesta Suomen luonnosta. Valmistamme kaikki tuotteemme itse käsityönä puhtaista raaka-aineista ympäristöä kunnioittaen ja säästäen planeettamme resursseja jokaisessa tuotteen elinkaaren vaiheessa.  

Haluamme antaa takaisin sinne, mistä otamme. Lahjoitamme jokaisesta tuotteestamme takaisin luonnolle; metsän, meren tai ilman hyväksi. Metsä-sarjan tuotteista lahjoitamme Luonnonperintösäätiölle ikimetsien suojeluun, Meri-sarjan tuotteista John Nurmisen Säätiölle meriympäristötyöhön ja Ilma-sarjan tuotteista istutapuita.fi:lle uusien hiilinielujen kasvattamiseen.  

Arvoihimme kuuluu läpinäkyvyys ja avoimuus. Asiakkaanamme pääset tuotteista löytyvien QR-koodien kautta seuraamaan kuinka paljon olemme kunkin sarjan kohteeseen lahjoittaneet ja mitä sillä on saatu aikaan. Ostamalla PUHDAS-tuotteita olet osa uudenlaista kulutusta, jossa jokainen ostos tekee hyvää. 

Haluamme tarjota HEMPEAn asiakkaille -20 % PUHDAS Meri- Metsä- ja Ilma pyykkietikoistamme kesäkuun 2022 loppuun saakka. Saat alennuksen käyttöösi www.puhdascompany.fi käyttämällä koodia HEMPEA20.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.